Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření návrhu realizace podnikatelského záměru založení společnosti zabývající se vytvářením výkonných herních počítačových sestav na míru, se zaměřením na počítačové sestavy s vodním chlazením a vlastním designem. Práce obsahuje teoretická východiska, na jejichž základě je prováděna analýza vnitřního a vnějšího prostředí společnosti a konkrétní návrh realizace podnikatelského záměru prostřednictvím ekonomicky realizovatelného podnikatelského plánu.
The diploma thesis is focused on creation of a business plan for establishing a new company. Company makes a new computer sets with water cooling system and own design. The analysis of internal and external environment of the company and particular bisuness plan, are based on theoretical part resources.
Description
Citation
KLOC, A. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Mgr. Lenka Černohorská, Ph.D. (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Otázky vedoucího: Nebyly položeny Otázky oponenta: Zodpovězeno Další otázky: Ing. Josef Veselý, CSc., otázka: Jak se Vám podařilo odhadnout výnosy. Částečně zodpovězeno Doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D.,otázka: Udělal jste i analýzu trhu? Jaký je potenciál? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO