Rozvoj obchodních aktivit

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá rozvojem obchodních aktivit ve společnosti PC Dodo s.r.o. Tato práce je rozdělena na tři části. První část je teoretická a je potřebná pro pochopení dané problematiky. Druhá část se zabývá analýzou dané firmy a využívá poznatků z teoretické části. Poslední část se zabývá vlastním návrhem řešení.
The thesis is focused on development of business activities in company PC Dodo s.r.o. This thesis is divided into three parts. The first part is theoretical and it is necessary to understand the issue. The second part analyzes the company and uses knowledge of the theoretical part.The last part deals with own design solutions.
Description
Citation
SLANINA, D. Rozvoj obchodních aktivit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2016-06-10
Defence
Otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Peřina: Jak jste dospěl k 30% nárustu? odpovězeno Ing. Milichovský, Ph.D: Kdy se zákazník dozví, že má platit za svoz? Týkalo by se to všech zákazníku, nebo jen v rámci záruky? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO