Rozvoj obchodních aktivit cestovní kanceláře PUX TRAVEL

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je návrh rozvoje obchodních aktivit cestovní kanceláře Pux Travel. Práce popisuje a hodnotí současnou situaci cestovní kanceláře, analyzuje obecné, oborové i vnitřní prostředí firmy a výsledky shrnuje ve SWOT analýze. Na základě této analýzy jsou v návrhové části práce vypracovány návrhy pro rozvoj obchodních aktivit, jejichž realizace by podniku měla přinést zvýšení jeho konkurenceschopnosti na trhu.
The aim of this master's thesis is to propose a business activities development of tour operator Pux Travel. Master's thesis describes and evaluates current position of the company, analyses the external and internal environment of the company and summarizes the results in the SWOT analysis. Based on the results of the analysis, some business development suggestions have been proposed in order to improve company's competitive ability.
Description
Citation
BUREŠ, P. Rozvoj obchodních aktivit cestovní kanceláře PUX TRAVEL [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Ing. Žižlavský: Co to jsou obtížně kopírovatelné konkurenční výhody? zodpovězeno částečně Ing. Krejčíř: Myslíte si, že měnový kurz nemá vliv na danou společnost? zodpovězeno částečně Ing. Bartošek: Kdo je hlavní cílovou skupinou zákazníků a jak se projeví dané návrhy? Jakým způsobem navážete kontakt a získáte zákazníka? Budou vyžadovány náklady na získání zákazníka? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO