Podnikatelský plán na založení hokejové akademie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského plánu na založení hokejové klubu zaměřeného na nábor dětí a precizní výukový systém mladých sportovců. Pro tuto příležitost byl vybrán ucelený projekt Českého svazu ledního hokeje zahrnujícího všechna potřebná kritéria pro získání statutu Akademie ČSLH. Diplomová práce se skládá z teoretické části a praktické části, která se bude věnovat veškeré problematice týkající se založení, řízení a správě sportovního klubu ve spolupráci místních škol, města a stávajících hokejových klubů.
This thesis focuses on designing a business plan to create an Ice Hockey Organization that would primarily focus on a recruitment and further athletic development of young players. The Czech Ice Hockey Association's (CSLH) Ice Hockey Academy Project was considered as a baseline for this business plan, so all the necessary CSLH criteria would be met and maintained. The thesis consists of both a theoretical and a practical part, dealing with respective issues that relate to the establishment, management, and administration of the Organization and its partnership with schools, City Councils, and existing Ice Hockey organizations in the territory.
Description
Citation
BÍLÝ, D. Podnikatelský plán na založení hokejové akademie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Vlastimil Cech (místopředseda) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
otázka oponenta: zodpovězeno. prof. Ing. Marie Jurová, CSs.: Jaké statistické metody by jste využili při zpracovaní dat? Jaký je cíl hokejové akademie? Zodpovězeno. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D.: Který nástroj propagace je pro vás nejdůležitější? Zodpovězeno. Ing. Josef Veselý, CSc.: Analýza rizik - kdybyste nedostali dotaci, jaké financovaní by jste zvolili? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO