Návrh komunikačního mixu vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je na základě provedené analýzy současného stavu komunikačního mixu podniku navrhnout opatření k jeho zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a návrhovou část. Teoretická část slouží k seznámení s teoretickými východisky pro zpracování analytické a návrhové části. V praktické části je představen vybraný podnik s jsou provedeny analýzy. Návrhová část se na základě provedených analýz zabývá návrhem opatření vedoucích ke zlepšení současného stavu komunikačního mixu podniku.
The goal of the thesis is to propose measures to improve the communication mix based on the analysis of current state of the communication mix of the company. The Thesis is dividend into theoretical, analytical and proposition part. The teoretical part is to introduce the teoretici background needed for analyzing analytical and proposal part. . Second part contains the introduction of the company and the analysis of current situation. In the proposition partdelas with a proposal of measures to improve the current state of the communication mix of the company.
Description
Citation
LIŠKOVÁ, B. Návrh komunikačního mixu vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno doc. Putnová: Jaká je přibližná obsazenost hotelu v procentech? částečně odpovězeno doc. Putnová: připomínka k práci - Proč jste jako jedno z prvních řešení šla s cenou dolů? doc. Brychta: Na základě čeho jste stanovila cenu ubytování v době konání Grand Prix? odpovězeno Ing. Kučerová, Ph.D.: Počítala jste jaké jsou celkové náklady? Hodláte uplatnit všechny tyto návrhy? částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO