Podnikatelský záměr na vytvoření systému pro sběr dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zpracována za účelem vytvoření podnikatelského záměru na navržení systému pro sběr dat o vývoji dítěte. Práce navrhne realizaci vývoje webové a mobilní aplikace pro rodiče. Součástí práce je také plán financování podnikatelského záměru a jeho ekonomické vyhodnocení.
The purpose of this Masters thesis is to develop and present a business plan for a platform, used to collect data about a baby’s development. The thesis proposes the development of web and mobile applications based on this platform for use by parents. This business plan is also consisted of sections focused on project financing and a comprehensive economic evaluation.
Description
Citation
HLAVOŇ, J. Podnikatelský záměr na vytvoření systému pro sběr dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno další otázky: doc. Myšková: náklady se založením s.r.o., vlastní kapitál je v jaké výši, jaký je vklad investora, provozní náklady a zahrnutí mzdových nákladů, jak se vytváří tržby, SW zůstane majtekem společnosti - zodpovězeno doc. Brychta: jakým způsobem jste provedl výběr vzorku respondentů - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO