Návrh podnikového finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce s názvem „Návrh podnikového finančního plánu“ se zabývá problematikou finančního plánování v podniku a je zaměřena na vytvoření dlouhodobého finančního plánu. V první kapitole práce jsou uvedena teoretická východiska finančního plánování, druhá kapitola se zabývá analýzou současného stavu vybrané společnosti a ve třetí kapitole je sestaven finanční plán pro roky 2015 – 2018 a jeho následné vyhodnocení.
The Master´s thesis titled „Proposal of the Company´s Financial Plan“ deals with problems of financial planning in a company and is focused on creating long-term financial plan. There are defined the theoretical foundations of financial planning in the first chapter of this thesis, the second chapter analyzes the current state of the selected company and in the third chapter is drew up the financial plan for the years 2015 – 2018 and its subsequent evaluation.
Description
Citation
KYTLICOVÁ, L. Návrh podnikového finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Veronika Hedija, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Klíma (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Doc. Putnová: Z jakého důvodu není mezi příležitosti zahrnutý rozvoj oblasti podnikání? - neodpovězeno. Doc. Putnová: Je možné rozšířit portfolio svozu odpadu? - Ano, je. Ing. Klíma: Je úvěr zahrnut v aktivech nebo v pasivech rozvahy? - V pasivech. Ing. Klíma: Z čeho je vytvořena hodnota dlouhodobého finančního majetku? Jedná se totiž o 46 % hodnoty aktiv. - neodpovězeno Ing. Beranová: Jakým způsobem se nárůst dlouhodobého finančního majetku projevil do CF? - neodpovězeno Ing. Beranová: Jakým způsobem jste stanovila tržby v plánované výsledovce? - Na základě doporučení od jednatele společnosti. Prof. Režňáková: K čemu byla použita strategická analýza? - neodpovězeno Prof. Režňáková: Proč ve výsledné SWOT analýze nejsou uvedeny žádné finanční prvky? - neodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO