Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem vhodného doplňku k stávajícímu informačnímu systému firmy. Teoretická část objasňuje základní pojmy v oblasti informačních systému a popisuje analýzy, které jsou v následující části použité pro posouzení aktuálního stavu firmy i informačního systému, který využívá. Výsledkem práce je modul implementovatelný do současného IS firmy, který zvýší produktivitu práce a sníží náklady.
This thesis describes the design of a suitable complement to the existing information system of the company. The theoretical part explains the basic concepts in information systems and describes the analysis, which are in the next section used to assess the current state of the company and information system. The result is a module implementable in to the current IS of the company that will increase productivity and reduce costs.
Description
Citation
KARMAZIN, A. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA - Z čeho jsou počítány úspory, výpočet průměrné mzdy - odpovězeno Ing. Zdeňka Videcká, PhD. - Funkcionality informačního systému, proč systém vyvíjet namísto nákupu - odpovězeno Ing. Jiří Baťka - Jaká bude návratnost nákladů na vývoj informačního systému - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO