Návrh projektu pro zvýšení adaptability zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem projektu poradenského a informačního centra, které bude poskytovat informace a poradenství v oblasti vzdělávání zaměstnanců, z něhož mají prospěch jak zaměstnanci, tak zaměstnavatelé (zvýšení přizpůsobivosti zaměstnanců měnícím se podmínkám na trhu práce a zvyšování konkurenceschopnosti zaměstnavatelů). Projekt poradenského a informačního centra byl zpracován s ohledem na možnost čerpání dotace z fondů Evropské unie.
This bachelor´s thesis is project proposal by consulting and information centre, which will provide informations and consulting services focused on improvement of learning of employees. That should have beneficial influence for employees as well as for employers (raise of the adaptability of a employees to changing conditions on the labour market and improve competitive strength of employers). The project was processed regarding to be qualified for use of the financial resources from the EU funds.
Description
Citation
PAVLÍČKOVÁ, L. Návrh projektu pro zvýšení adaptability zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Miroslav Kuba (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) JUDr. Hana Vejvodová (člen) Ing. Karel Machánek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2008-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO