Terapeutická hra s biofeedbackem pro rehabilitaci dolních končetin

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá problematikou využití senzoru Kinect v rehabilitaci kolenního kloubu. Relativně nová metoda rehabilitace pomocí biologické zpětné vazby, získaná z dat pohybového senzoru Kinect One for Windows, přináší pacientovi celou řadu výhod. Součástí diplomové práce je terapeutická hra vyvinutá v prostředí C#.
Thesis focuses on problematis of using Kinect sensor in rehabilitation of knee joint. Relative new method of rehabilitation via biofeedback produced by Kinect One for Window motion sensor delivers number of benefits to patient. Part of thesis is therapeutic game developed in C#.
Description
Citation
KUBÍNOVÁ, K. Terapeutická hra s biofeedbackem pro rehabilitaci dolních končetin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské inženýrství a bioinformatika
Comittee
prof. Pharm.Dr. Petr Babula, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (člen) RNDr. Jiří Jarkovský, Ph.D. (člen) Ing. Miloš Malínský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-07
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Dr. Malinský se zeptal, proč jsou využívány hry využívající i Z rovinu? Dr. Jarkovský se zeptal, zda studentka porovnávala zlepšování rehabilitace pacientů v čase? Studentka neobhájila diplomovou práci. Zásadním nedostatkem práce byla absence technického popisu realizované aplikace.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO