Výroba součásti příruba

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá kusovou výrobou požadované součásti v podmínkách konkrétní strojírenské firmy, která se zabývá konstrukcí a výrobou strojů na míru. Součástí práce je rozbor součásti včetně popisu funkce součásti, návrhu technologického postupu, výrobních nástrojů a použitých strojů. Dále zprovoznění kusové výroby a odeslání výrobku na montáž.
This bachelor's thesis deals with the production of individual industrial component in the conditions of a particular engineering company, which produces custom-built machines. One part of this thesis is a component analysis including a description of component functions and a proposition of a technological procedure, manufacturing tools and used machinery. It furthermore contains individual manufacturing and dispatchment of products for assembly.
Description
Citation
DUDA, T. Výroba součásti příruba [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Viktor Kreibich, CSc. (místopředseda) Ing. Karel Osička, Ph.D. (člen) Ing. Martin Juliš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (člen) Ing. Václav Peterka, MBA (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Tváření závitů. Přibližte blíže pro Váši vyráběnou součást. 2. Jáké výhody má povrchová úprava černění? 3. Kdy se vyplatí závit řezat a kdy tvářet? 4. Proč nebylo provedeno popouštění po předchozím kalení? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO