Filtrační účinnost tkaniny z nanovlákna

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V této bakalářské práci se zabývám filtrační účinností tkaniny z nanovlákna, která se stanoví pomocí počtu částic aerosolu naměřených před a za filtrem pomocí přístroje APS. Aerosol je generován přístrojem CMAG. Dále se v této práci zabývám rešeršní studií na téma filtrace částic mikrometrových rozměrů.
In this bachelor thesis I deal with filtration efficiency of nanofiber cloth, which are determined by number of aerosol particles measured in front of the filter and behind the filter using APS. Aerosol particles are generated by CMAG. The next topic of this thesis is a search of particle filtration of micrometer size.
Description
Citation
ŠIMKOVÁ, K. Filtrační účinnost tkaniny z nanovlákna [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Ing. Josef Štětina, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Katolický, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Michal Jaroš, Dr. (člen) Ing. Vladimír Krejčí, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Charvát, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
> Doc. Štětina se zeptal na velikost měřených částic. > Dr. Krejčí a doc. Jaroš se dotázali na způsob provádění experimentů a na prezentaci experimentálně získaných výsledků. > Doc. Jaroš se dotázal, zda-li byt rovněž vyhodnocován rozptyl měřených veličin pro jednotlivá měření s filtry.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO