Využití energie moře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je zpracování rešeršní studie zabývající se využitím energie moře. Jedná se o potenciální a kinetickou energii z obnovitelného zdroje. V práci se seznámíme se třemi způsoby, jak se dá tato energie přetransformovat na energii elektrickou, využitelnou pro odběratele.
The main objective of the bachelor thesis is processing research study dealing with the use of ocean energy. This is a potential and kinetic energy from a renewable source. There are three options introduced in this thesis, how is possible to transform the energy of the ocean to electric energy, which is usable for customers.
Description
Citation
NEHYBOVÁ, P. Využití energie moře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Ing. František Pochylý, CSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Rudolf, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Miloslav Haluza, CSc. (člen) doc. Ing. Jaroslav Štigler, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Habán, Ph.D. (člen) doc. Ing. Simona Fialová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Studentka seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce formou prezentace, kterou komentovala a zdůraznila dosažené výsledky. Následovalo přednesení posudků vedoucího i oponenta záměrečné práce. Následně bylo přistoupeno k otázkám přítomných členů komise, na které studentka reagovala dostatečným způsobem a po vyčerpání všech dotazů byla část obhajoby předsedkyní komise ukončena.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO