Hodnocení finanční situace vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu společnosti SAKO Brno, a.s. z finančního hlediska v letech 2012-2015. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy finanční analýza a dále metody a postupy k provedení finančního rozboru. V další části jsou pak získaná data vyhodnocena a porovnána s daty konkurenčních společností. Na základě těchto výsledků jsou dále formulovány návrhy na zlepšení stávající hospodářské situace.
The thesis is focused on the analysis of SAKO Brno, Inc. in the financial terms in the years 2012 - 2015. The theoretical part explains the basic concepts of financial analysis and the methods and procedures for the implementation of financial analysis. In the next part the data are evaluated and compared to those of competing companies. On the basis of these results the proposals for improving the current economic situations are also formulated.
Description
Citation
URBÁNKOVÁ, L. Hodnocení finanční situace vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-06-29
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma odnocení finanční situace vybraného podniku. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO