Design malotraktoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem mé diplomové práce je návrh komplexního designu malotraktoru, který bude splňovat současné technologické a konstrukční inovační prvky s ohledem na celkový atraktivní visuální styl. V teoretické části jsem prozkoumal různé trendy trhu, které jsem zhodnotil v následující praktické části. Navrhnul jsem tak kloubový malotraktor s technologií dvojího zatáčení v kombinaci s odnímatelnou kabinou a dalšími inovačními prvky, které podpořily celkový design inspirovaný současným automobilovým průmyslem.
The aim of the Master´s thesis is to devise complex design of minitractor that is going to fulfil temporary technological and constructive innovative components with respect to total attractive visual style. In a theoretical part I explored various market trends that I decided to assess in a practical part. Finally I designed an articulated minitractor with the technology of dual turning in combination with removable cab and the next innovative elements that supported the total design inspired by up to date car industry.
Description
Citation
VÝLET, D. Design malotraktoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. Ing. Ivan Mazůrek, CSc. (předseda) prof. akad. soch. Peter Paliatka, ArtD. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Katolický, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Bukvald (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen) doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (člen) PhDr. Dagmar Koudelková (člen) PhDr. Jana Pavlíčková (člen) prof. PhDr. Jan Sedlák, CSc. (člen) Mgr.A Martin Tvarůžek (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO