Návrh mechanické závory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V první části této bakalářské práce je provedena rešerše různých konstrukcí existujících mechanických závor určených pro hlídaná parkoviště automobilů. S ohledem na vhodnost jejich využití a dále dle parametrů uvedených v zadání, je proveden výběr patřičného konstrukčního řešení. Další část je výpočtová, kde je návrh a výběr komponent mechanické závory podložen funkčními výpočty. Součástí práce je výkresová dokumentace.
The first part of this bachelor’s thesis was to research various existing mechanical barriers designed to guard car parks and consider the suitability of their application based on relevant calculations including the appropriateness of their selection of components. Following the research the aim was to design an improved system for the mechanical barrier using suitable components, supported by functional calculations and appropriate technical drawings.
Description
Citation
VANÍČEK, D. Návrh mechanické závory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D. (člen) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Hloska, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO