Návrh bezdrátové sítě pro SOŠ Podyjí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Pro svoji práci jsem si vybral návrh bezdrátové sítě, která bude v praxi aplikována na SOŠ Podyjí. V této práci se budu zabývat výběrem vhodného standardu bezdrátové sítě a jeho využití. Teoretická část mé práce se bude zabývat problematikou bezdrátových sítí a jejich zabezpečení. V praktické části bude vybráno nejvhodnější řešení z uvedených standardů, zabezpečení a zařízení s ohledem na pořizovací cenu.
For my paper I have chosen project of a wireless network, which will be actually applied at SOS Podyji. In my paper I will deal with selection of a suitable concept of the wireless network and the functional use of the concept. In a theoretical part of my paper I will engage in wireless networks in general and in security of wireless networks. In a practical part of my paper I will select the most convenient solution, combining the chosen concept, security features and networking devices. I will select the networking devices with regard to their price.
Description
Citation
TRUHLÁŘ, P. Návrh bezdrátové sítě pro SOŠ Podyjí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Jan Nečas (člen)
Date of acceptance
2010-06-25
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO