Studie zavedení výrobního portfolia pro rozvoj podnikání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na zvýšení produktivity společnosti EURPAL spol. s r.o. Té má být dosáhnuto nakoupením výrobní linky a zavedením výroby do společnosti. V práci je představen podnik samotný a jeho struktura. Další část se pak zaměřuje na samotný návrh zavedení výrobní linky a problémy s tím spojené, zhodnoceno je také navýšení produktivity samotné.
This bachelor‘s thesis focuses on increasing the productivity in EURPAL spol. s r.o. That should be achieved by purchasing of a production line and implementing it to the company. The company itself and it’s structure is introduced in the thesis. The next part focuses on the project itself and the problems connected with it. The increase of the productivity is analysed there, as well.
Description
Citation
ŠIMEK, V. Studie zavedení výrobního portfolia pro rozvoj podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Antonín Záděra, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
vedoucí - zodpovězeno opoment - zodpovězeno Ing. Novák - do jaké výšky se palety stohují? Stohují se ručně či automaticky? - zodpovězeno Ing. Kaňovská - otázky k propagaci v návaznosti na návrhy práce - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO