Podnikatelský plán pro založení pekárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca je zameraná na vypracovanie podnikateľského plánu pre založenie malej pekárne Chlebík v Piešťanoch. Cieľom práce je reálne založenie pekárne v tomto prostredí a preniknutie na trh s kvalitným produktom, ktorý chýba na trhu v danom mieste.
The thesis is focused on the development of a business plan for the establishment of a small bakery Chlebík in Piešťany. The aim of the work is a real bakery in the area and penetrate the market with a quality product that is missing in the market at a given location.
Description
Citation
KANDEROVÁ, P. Podnikatelský plán pro založení pekárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
otázky vedoucího: - zodpovězeny otázky oponenta: - zodpovězeny Další otázky: Ing. Hornungová: Jak na tom společnost bude po realizaci projektu? Jaké jsou to investiční náklady? Vešla jste se do Vašeho rozpočtu? - zodpovězeno částečně Ing. Svirák: Kde jste získala budovu na pekárnu? Jakým způsobem musíte provést rekonstrukci? Bude pekárna zdrojem vaší obživy? - zodpovězeno prof. Rejnuš: V rámci rekonstrukce jste zahrnula všechny potřebné úpravy do kalkulace nákladů? Jaký bude objem výroby pekárny? - zodpovězeno částečně Ing. Chlebovský: Není příliš rizikové rozhodnutí investovat veškeré peníze utržené z prodeje Vašeho domu? - zodpovědnost částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO