Návrh na zlepšení informačního systém E - dispečink ve společnosti XY

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu stávajícího informačního systému E - dispečink ve společnosti XY. Stěžejní část práce tvoří analýza daného informačního systému, v návaznosti na komplexní analýzu podnikových procesů. Na analýzu navazuje oblast věnovaná doporučením pro zlepšení vybraných částí stávajícího informačního systému, a také návrh zcela nových funkčních oblastí, které vychází z požadavků společnosti. V závěru práce je vyhodnocení návrhu, který je založen na porovnání stavu před a po zavedení daného řešení.
This thesis focuses on the analysis of the existing information system E - dispatch in S TAXI company. A central part is an analysis of the information system, following a complex analysis of business processes. This analysis is followed by section devoted to recommendations for improvements in selected parts of the existing information system, including a proposal for a completely new functional parts, which are based on the company's requirements. The thesis is ended by an evaluation of the proposal, which is based on comparision of the situation before and after the introduction of the solution.
Description
Citation
KOREŇOVSKÝ, J. Návrh na zlepšení informačního systém E - dispečink ve společnosti XY [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Smolíková: Hrozby v rámci SWOT analýzy. Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO