Posouzení informačního sytému a návrh změn společnosti TRIGONA s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce pojednává o posouzení a návrhu změn informačního systému a také o technologiích a způsobech, které k tomu byly využity. První část práce vysvětluje teorii k analýze a návrhu informačního systému. V dalších částích je již zahrnuta analýza, návrh změn a celkové shrnutí.
This thesis is addressed in an assessment and a proposal of modifications for an information system and about technologies and means to be accomplished by. First section explains theories to achieve analyses and designs of information systems. Other sections includes analyses, the proposal of modifications and an overall summary.
Description
Citation
DOČEKAL, P. Posouzení informačního sytému a návrh změn společnosti TRIGONA s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Otázka oponenta: odpovězeno. Ing. Luhan: Jak hodnotíte ekonomickou analýzu popsanou ve Vaši práci. Jak byste se finančně ohodnotil. Jaký byl časový harmonogram uvedený ve Vaši práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO