Studie výrobní logistiky ve vazbě na materiálové toky v obchodní zakázce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca sa zameriava na štúdium výrobnej logistiky a materiálových tokov obchodnej zákazky vo firme EKOM spol. s r.o.. V analytickej časti bude popísaný výrobný podnik, jednotlivé procesy v priebehu zákazky a materiálové a informačné toky. Praktická časť bude nadväzovať na východiská z teoretickej časti a bude obsahovať návrhy na zlepšenie v oblasti materiálových tokov v obchodnej zákazke.
The bachelor´s thesis focuses on the study of production logistics and material flows of the business contract in company EKOM spol. s r.o. The analytical part will describe a manufacturing enterprise, individual processes in the contract and information flows. The practical part will follow the assumptions of the theoretical part and there will be proposals for improvements in material flows in the business contract.
Description
Citation
GEMBICKÁ, M. Studie výrobní logistiky ve vazbě na materiálové toky v obchodní zakázce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Antonín Záděra, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
vedoucí - zodpovězeno oponent - zodpovězeno Ing. Luňáček - vaše řešení v souvislosti se specifikací produktu - zodpovězeno Ing. Novák - ekonomické výpočty v kontextu využití kapitálu - zodpovězeno doc. Záděra - přesun strojů a umístění skladu, je návrh vhodný? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO