Design manuál jako součást marketingové komunikace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá firemní identitou, firemním designem a následným design manuálem, který je pomáhá dotvářet. Práce je rozdělena do tří částí. V první části se pojednává o teoretických poznatcích z oblasti marketingové komunikace, firemní identity a designu. Druhá část se pak zaměřuje na analýzu současného stavu firemního designu. Z načerpaných informací je pak sestaven návrh design manuálu, který má sloužit ke sjednocení vizuálního stylu ve firmě.
This bachelor thesis deals with corporate identity, corporate design and subsequent design manual. It is divided into three parts. The first one summarizes the theoretical knowledge about marketing communication, corporate identity and design. The second part concentrates on the analysis of the current situation of corporate design in the company. Using all gathered information I created a design manual, which serves as a unification of the company’s visual image. Klíčová
Description
Citation
ŠÁRKOVÁ, L. Design manuál jako součást marketingové komunikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Otázky vedoucího: Zodpovězeny. Otázky oponenta: Zodpovězeny. doc. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D.: Jak byste vyčíslila finanční hodnotu svých návrhů? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO