Studie řízení zásob pro plynulost procesu nákupu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá řízením zásob a plynulostí procesu nákupu ve společnosti ProPS, s. r. o. s cílem jeho zdokonalení. Zaměřuje se na skupinu vybraných materiálových prvků. V práci jsou zpracovaná teoretická východiska, analýza současného stavu zásob vybrané skupiny materiálových prvků a návrh na zdokonalení způsobu jejich řízení pro rozvoj společnosti.
This bachelor thesis deals with the management of inventories and fluency of purchase process in company ProPS s. r. o. with goal to its improvement. It focuses on a group of selected material elements. In the thesis are elaborated theoretical background, the analysis of current supplies and a proposal to improve the way of their management for the next company expansion.
Description
Citation
FUŇKOVÁ, M. Studie řízení zásob pro plynulost procesu nákupu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Otázky vedoucího: Nebyly položeny. Otázky oponenta: Zodpovězeny. Ing. Helena Hanušová, CSc.: Na str. 46 uvádíte hrozby. Domníváte se, že je relevantní uvádět hrozbu pouze jednu? Co považujete za "průměrné náklady", o kterých píšete na str. 49 v kapitole 5.1.2? Co je do těchto nákladů zahrnováno? Je v tom zahrnuto i zařízení? V čem spočívá problém takto vyčíslených nákladů? Zodpovězeno. Prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc.: Proč se domníváte, že management zkoumané společnosti neidentifikoval možnost úspory nákladů na měď, kterou uvádíte ve výši až 4 %? Jaké procento celkových nákladů činí náklady na měď? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO