Optimalizace procesu řízení projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na optimalizaci procesu řízení projektů v podniku, který poskytl veškeré podklady pro její zpracování. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou část, která se zabývá teoretickými přístupy k procesnímu a projektovému řízení, analytickou část řešící současnou situaci v podniku a návrhovou část, kde jsou doporučena možná řešení problémů konkrétního projektu, která by měla vést k jeho zlepšení.
This bachelors thesis is focused on process optimization of project management in company, which provide all needed information for realization. Bachelor thesis is devided in to theoretical part, which is concerned by theoretical bases of process and project management, analytical part describing current situation in company and proposal part, where current improvements for project are held, which could lead to his improvement.
Description
Citation
KOCOUR, D. Optimalizace procesu řízení projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Hornungová: Jakými metodami jste zjišťoval slabé stránky společnosti? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO