Návrh na změny marketingové strategie pro podnik působící v HoReKa sektoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na tvorbu návrhu na změnu marketingové strategie ve vybraném podniku Restaurace U Červeného volka. V teoretické části jsou vymezeny pojmy především z oblasti marketingu. V oblasti analytické se zabývám představením podniku a analýzou současného stavu, tedy zde využívám poznatků z teoretické části práce a dále se zaměřuji na nedostatky restaurace. Následně v kapitole návrhové popisuji vlastní návrhy na změny, převážně v oblasti online marketingu a přetvorby jídelního lístku, které vedou k odstranění těchto nedostatků a současně k zaujmutí nových zákazníků a k udržení těch stávajících.
The bachalor thesis deals with the proposal to change marketing strategy in the chosen company, which is Restaurant U Červeného volka. In theoretical part, there will be technical terms mostly of marketing field. In analytical part I focus on basic information about the restaurant, followed by analysis of the current state, where I use knowledge from theoretical part and then I focus on imperfectionts. In the last section I describe corrective measures, mostly in online marketing and menu, which leads to removing the imperfections and to attract new customers and maintaining existing customer.
Description
Citation
OPRAVILOVÁ, V. Návrh na změny marketingové strategie pro podnik působící v HoReKa sektoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) Ing. Kamil Podaný, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Podaný: Nebylo by potřeba zvýšením počtu jídel přijmout i dalšího kuchaře? částečně odpovězeno Ing. Mráček: Jak by jste zvýšila konverzi pomocí vizitek? částečně odpovězeno Ing. Juřica: O kolik zákazníků se musí počet zákazníků navýšit, aby se pokryly zamýšlené náklady a jakým jiným způsobem lze zvýšit počet zákazníků? Která položka ze sortimentu patří mezi nejziskovější? částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO