Marketingový výzkum pro vybranou firmu, organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Má bakalářská práce se zabývá marketingovým výzkumem pro společnost UNIFER, který se zaměřuje na povědomí a přístup ke vzdělání nad rámec vysokoškolského studia a možnosti vykonávání odborné praxe mezi studenty vysokých škol v Brně. Teoretická část vymezuje pojmy týkající se marketingového výzkumu, které slouží ke zpracování analytické části. Na základě výsledků výzkumu z dotazníků jsou navržena doporučení pro rozvoj a zkvalitnění služeb společnosti.
My bachelor thesis deals with the marketing research of UNIFER Company which focuses on awareness and approaches to education, as well as the possibility of professional practice among university students in Brno. The theoretical part defines terms related to marketing research which then serve to process the analytical part. Based on research results of questionnaires, proposed recommendations will be made for the development and improvement of services of UNIFER Company.
Description
Citation
REHUŠ, M. Marketingový výzkum pro vybranou firmu, organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. František Bartes, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Koleňáková, Ph.D.: Jak funguje financování navrhovaných aktivit? odpovězeno Ing. Chlebovský, Ph.D.: Nebylo zbytečné jít příliš do hloubky v použitých analýzách? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO