Klasifikace IT produktů a služeb určených pro řízení a správu kritických aktiv

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na popis problematiky Enterprise Asset Management (EAM). Jsou zde popsány důležité teoretické pojmy, koncepce a oblastni nasazení těchto nástrojů, proč jsou nástroje EAM užitečné a jaké výhody přináší jejich využití. V další části je uveden přehled současných EAM řešení a pro několik nejvýznamnějších nástrojů jsou popsány základní vlastnosti, výhody a nevýhody. Závěrem je popsán návrh praktické aplikace EAM v podniku.
This bachelor thesis is concentrated on general description of Enterprise Asset Management (EAM). It explains important theoretical terms, describes concept and possibilities of use these tools and it is focused on explanation why are them helpful and how to use them. In next part is analysis of present EAM solutions. A research of the main most important solutions has been written, and there is basic describe, advantages and disadvantages. At the end is written about suggestion of practical use of this concept in organization.
Description
Citation
ŠIMARA, M. Klasifikace IT produktů a služeb určených pro řízení a správu kritických aktiv [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Kříž: Výběr informačního systému.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO