Tvorba průběhu zakázky firmou se zaměřením na přípravu technické dokumentace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá analýzou průběhu zakázky firmou se zaměřením na technickou dokumentaci. Obsahuje návrhy pro optimalizaci procesů, které jsou stěžejní pro správný průběh zakázky firmou. Představuje společnost Pro Sand Engineering s.r.o., která se zabývá výrobou zařízení pro třídění a drcení kameniva. Z výsledků provedené analýzy jsou vypracovány návrhy na optimalizaci výrobního procesu.
The main goal of bachelor thesis is analysis of order processing with focus on technical documentation. Thesis contains suggestions for optimization of processes which are crucial for the correct order processing in Pro Sand Engineering s.r.o. company. Company is a vendor of graveling making machines. Based on analysis results, the suggestions for manufacturing process optimization are formulated.
Description
Citation
SLAMĚNÍK, A. Tvorba průběhu zakázky firmou se zaměřením na přípravu technické dokumentace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. - Provázanost navrhovaných řešení na informační systém
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO