Vývoj softwarové aplikace pro rezervaci a správu firemních vozidel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh, vývoj a následnou implementaci softwarové aplikace CarPark ve společnosti BKB Metal, a.s. Jedná se tedy o kompletní dodávku hotového řešení. Cílem této práce je vytvořit a implementovat do informačního systému společnosti aplikaci, která bude sloužit ke kompletní správě a kontrole firemních vozidel a bude především poskytovat rezervační systém pro zaměstnance společnosti BKB Metal, a.s. Podnětem k realizaci tohoto projektu byla především neefektivita současného řešení, snaha o snížení nákladů a časové náročnosti spojené s administrační a rezervační agendou a zautomatizování souvisejících činností.
This thesis focuses on the design, development and subsequent implementation of the software application CarPark at the company BKB Metal Plc. In that case it is the complete supply ready-made solution. The aim of this work is to develop and implement the application into corporate information system that will provide complete management and control of the corporate vehicles and will especially provide reservation system for the employees at the company BKB Metal Plc. The impetus for this project was primarily the inefficiency of the current solution, efforts to reduce costs and to save time associated with the agenda of administration and booking and to automate related activities.
Description
Citation
KLEČKA, F. Vývoj softwarové aplikace pro rezervaci a správu firemních vozidel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mihola (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
RNDr. Chvátalová Metoda HOS 8 hodnotí firmu vysoce, je toto hodnocení reálné nebo subjektivní? Odpovězeno. doc. Chalupský Jakým způsobem jsou kalkulovány přínosy práce? na základě jakých informací? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO