Problematika pracovněprávních vztahů spojená s přemístěním zaměstnavatele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá možnými úskalími spojenými s přemístěním zaměstnavatele. Teoretická část popisuje především pracovněprávní vztahy a s nimi související problematiku, a to jak z právního, účetního, tak daňového hlediska. Další část obsahuje analýzu konkrétního problému společnosti Eichenauer, spol. s r. o. Cílem této práce je zhodnotit, zda by bylo vhodné část korporace přemístit, a případně navrhnout řešení, jak motivovat zaměstnance, aby přistoupili na dohodu o změně místa výkonu práce.
This bachelor´s thesis deals with possible difficulties related to relocation of employer. The theoretical part describes mainly labour relations and connected issues from legal, accounting and tax point of view. The practical part includes analysis of specific problem in company Eichenauer, spol. s r. o. The aim of this thesis is to evaluate, if relocation of the part of corporation would be convenient, and alternatively suggest, how to motivate employees to accept the agreement about change of place of performance of work.
Description
Citation
EXNEROVÁ, K. Problematika pracovněprávních vztahů spojená s přemístěním zaměstnavatele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Libor Benátský (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Veronika Hedija, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Ing. Pivodová: Uvažovala společnost o zavedení home office? - V této společnosti to není možné.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO