Stejnosměrné motorky pro obecnou potřebu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá inovací stejnosměrného motorku s permanentními magnety malého výkonu. Práce je rozdělena do tří úkolů. Jako první částí je provést přehled sériově vyráběných stejnosměrných motorků. Druhou částí je vybrat jeden konkrétní stejnosměrný motorek z vypracovaného přehledu a provést jeho rozbor a podrobný popis. V poslední části práce je navržení inovací na vybraném stejnosměrném motorku.
This work deals with innovation DC permanent magnet motor for low power. The work is divided into three tasks. The first part is to survey serially produced DC motors. The second part is to choose one particular DC motor drawn from the survey and carry out its analysis and detailed description. The last part is to design innovations to selected DC motor.
Description
Citation
RANDA, D. Stejnosměrné motorky pro obecnou potřebu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) Ing. Petr Procházka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (člen) Ing. Martin Mach, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Bakalářská práce je věnována problematice stejnosměrných motorků pro obecnou potřebu. Prezentace bakalářské práce je na dobré úrovni, student mluví jasně a zřetelně a seznamuje členy komise s výstupem své práce. Na otázky oponenta bylo odpovězeno. Studentovi jsou vytýkány zásadní odborné nedostatky v bakalářské práci ze strany komise. Komise rozhodla, že student nesplnil body zadání v rozsahu potřebném pro bakalářskou práci.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO