LNA pro radioamatérská pásma

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem a vřazením nízkošumového předzesilovače – LNA do signálové cesty radioamatérské stanice. Dále se také zabývá měřením, porovnáním a následným výběrem vhodných relé pro VF použití. Pro výsledný systém LNA jsou navrhnuty pásmové filtry, a také sekvecer pro korektní a bezpečné časování.
The thesis deals with a draft and inclusion of a low noise preamplifier – LNA in a signal route of a radioamateur stage. It also deals with measuring, comparing and subsequently choosing suitable relays for HF application. For the resulting LNA system are designed bandpass filters and also sequencer for correct and safe timing.
Description
Citation
DĚCKÝ, M. LNA pro radioamatérská pásma [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (předseda) prof. Ing. Milan Sigmund, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Miloslav Steinbauer, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Urbanec, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Povalač, Ph.D. (člen) doc. Ing. Milan Polívka, Ph.D. (člen) Ing. Josef Halámek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Student prezentuje cíle a postup řešení práce. Na závěr ukazuje výslednou konstrukci a dosažené výsledky. Odpovídá na otázky oponenta, následně probíhá diskuse.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO