Webová aplikace pro monitorování procesu výroby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Obsah mé práce je zaměřen dvěma hlavními směry. V prvních třech kapitolách jsou shrnuty teoretické poznatky, na jejichž základě bude vytvořena webová aplikace a v poslední kapitole bude rozebrána samotná aplikace. Nejprve je tedy uvedena problematika monitoringu a logistiky s ukázkou několika příkladů využití webové aplikace v těchto případech. Dále jsou popsány vlastnosti a funkce, které by aplikace měla mít. Třetí kapitola uvádí možné frameworky, jak pro tvorbu webové aplikace, tak pro přístup k MS SQL serveru. U většiny z nich jsou uvedeny příklady jejich použití. Poslední kapitola je věnována popisu a rozboru vytvořené aplikace. Součástí práce jsou přiložené projekty, které odpovídají příkladům uvedeným v textu a je zde i finální webová aplikace pro monitorování procesu výroby.
Contents of this thesis is focused in two main directions. The first three chapters are summarized theoretical knowledges. Based on these knowledges will be created a web application and in the final chapter will be this application analyzed. At first is mentioned the theme of monitoring and logistics demonstrate of several examples of the use web applications in these cases. The next chapter describes the features and functionality that the application should be. The third section presents possible frameworks, for creating web applications and access to MS SQL server. In most of them are examples of their use. The last chapter is devoted to a description and analysis of the created application. The thesis contains projects that match the examples shown in the text of thesis and there is final a Web application for monitoring the production process.
Description
Citation
FOLTÝNOVÁ, V. Webová aplikace pro monitorování procesu výroby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ivo Lattenberg, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ondřej Pavelka (člen) Ing. Martin Plšek, Ph.D. (člen) Ing. Jan Mašek, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Vlček (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
OT: Výběr informací pro zakázky z minulosti a vyhodnocování, je implementováno? Ne není, ale bylo by možné doplnit. OT: Načítáte, řadíte data, máte vyšší logiku pro řízení dat a pro operace dat? Data se pouze zobrazují, řádí se a je umožněno vyhledávání. Program byl vytvořen pro monitorování, ale je modulární funkcionality by šli přidat.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO