Model úloh s omezeními a mechanismů jejich plánování v UPPAAL SMC

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cieľom je vytvorenie prehľadu mechanizmov plánovania úloh v jednoprocesorovom prostredí. Použitím týchto mechanizmov sú navrhnuté a implementované jednotlivé modely v nástroji UPPAAL, na ktorý sa táto práca orientuje. Výsledkom práce je overenie validity a vlastností mechanizmov získaných na základe implementovania modelov. Na porovnávanie výsledkov z nástroja UPPAAL sú využíté nástroje TimesTool a Cheddar.
The effort of this thesis is the review of mechanisms of tasks planning in singlecore environment. Each models are designed and implemented in tool UPPAAL using these mechanisms. The main focus in this thesis is the tool UPPAAL. Result of this thesis is verification of each mechanisms properties received from implementation of models in UPPAAL. TimesTool and Cheddar are the tools which are used for comparing our results from UPPAAL.
Description
Citation
PALÚCH, F. Model úloh s omezeními a mechanismů jejich plánování v UPPAAL SMC [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Petr Hanáček (předseda) doc. Ing. Lukáš Burget, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: V závěru práce zmiňujete možnost přidání přerušovacího systému, přemýšlel jste nad tím, jak náročné a rozsáhlé úpravy by bylo potřeba provést v implementovaných modelech?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO