Šablona pro tvorbu webových stránek zaměřených na fanoušky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací univerzální šablony pro snadnou tvorbu webových stránek zaměřených na fanoušky libovolného fotbalového klubu. Výsledná práce dává správci možnost měnit grafickou i strukturální podobu webu pomocí vestavěných generátorů a má v sobě implementované rozšiřující funkce (např. hodnocení výkonu hráčů), kterými mnohdy nedisponují ani ty největší podobně orientované weby.
This thesis describes the design and implementation of a universal template for easy creation of websites for fans of any football club. Final solution gives administrators a tool to change graphics and structural form of website using the built-in generators and includes additional functions (eq. performance evaluation of players), which often even the greatest similarly oriented sites do not have. 
Description
Citation
KONDR, M. Šablona pro tvorbu webových stránek zaměřených na fanoušky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem byste lépe zabezpečil svou aplikaci před nasazením do reálného provozu? Jak hodnotíte pracnost údržby a běžného používání Vašeho systému oproti jiným řešením (redakční systémy apod.)? Čím byste z tohoto hlediska Vaši aplikaci zlepšil?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO