Webový systém pro sledování sportovních výkonů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce dala za vznik webovému tréninkovému deníku pro sportovce a trenéry v běhu na lyžích. V současné podobě je deník veden v tabulkách Microsoft Excel se specifickou strukturou. Deník ve formátu Microsoft Excel používají všechny kluby běžeckého lyžování v České republice. Jeho výstupem je velké množství číselných hodnot, sloužící k hodnocení sportovcova úsilí. Cílem mého sportovního deníku je usnadnit komunikaci mezi trenéry a sportovci, převést deník ve formátu Microsoft Excel do webové podoby pro jednodušší přístup. Dále vytvářet z číselných hodnot, které se stávají v tabulkách nepřehledné, různé statistiky ve formě grafů a souhrnů pro zvýšení výkonu a zlepšení tréninkového procesu. Sportovci k vyplnění jednoho tréninku stačí několik kliknutí a hned se jim výsledek promítne do jejich grafického shrnutí.
This work create web training diary for trainers and athletes in cross-country skiing. Currently diary is in Microsoft Excel tables with specific structure. Diary in Microsoft Excel format is used by every cross-country skiing team in Czech Republic. Its output consists of a large amount of numbers which are used for an evaluation of an sportman's effort. My sports diary should facilitate the comunications among trainers and athletes by converting the diary in Microsoft Excel format into web interface as quick access. It should also generate different kinds of statistics as graphs and summaries from numerical values which are unclear to improve training performance and process. Athletes would need to fill in only some data by a few clicks to get their graphical summary.
Description
Citation
PÍČ, K. Webový systém pro sledování sportovních výkonů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO