Webová aplikace autoškoly

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se věnuje problematice návrhu a implementace webové prezentace, redakčního systému a rezervačního systému jízd autoškoly. Hlavní funkcionalitou webové aplikace je možnost on-line plánování rozvrhu jízd, na které se mohou žáci autoškoly přihlašovat prostřednictvím svých uživatelských účtů. Interaktivní rozhranní rezervačního systému je optimalizováno pro pohodlnou obsluhu na chytrém telefonu, stejně jako webová prezentace. Této funkcionality je dosaženo použitím responzivního designu a JavaScriptového prostředí, ve kterém aplikace pracuje, za využití frameworku Bootstrap a knihovny jQuery. Komunikace s databází MySQL, ve které jsou uložena všechna data nezbytná pro běh redakčního a rezervačního systému, zapezpečují funkce jazyka PHP.
This thehis aims to clarify and describe issues of design and implementation of web presentation and web application for administration system and reservation system for students of driving school. Main functionality of application is on-line scheduling of rides, which can be registered by students of driving school through their user accounts. Interactive interface of reservation system is optimalized for comfortable use on smartphones as much as web presentation. This functionality is reached by using responsive design and JavaScript for application interface, with use of Bootstrap framework and jQuery library. Communication with MySQL database, which is used for store all data necessary for run administration and reservation system, is implemented with functions of PHP language.
Description
Citation
HALÍK, R. Webová aplikace autoškoly [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Je možné plánovat jízdy i učitelem autoškoly nebo je to zcela v kompetenci provozovatele autoškoly? Jak je možné z pohledu plánování řešit situaci, kdy vozidlo potřebné pro autoškolu bude v servisu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO