Analýza a oznámení o nových ResultCloud výsledcích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Většinou výsledky testů aplikace jsou stejné a proto nenesou žádnou užitečnou informaci. Vývojáři musejí neustále probírat velké množství zbytečných informací, aby našli něco za jímavého. Tedy vývojář potřebuje nástroj pro analýzu testovacích výsledků a v případě nalezení zajimavé informace to oznámí uživateli. Tento nástroj ušetří spoustu času. Zadání této bakalářské práce je navrhnout a implementovat, mechanismus pro analýzu a oznámení uživateli o zajímavých změnách v výsledcích sady testů. Mechanismy musejí být snadno rozšiřitelné a dobře integrovatelné v ResultCloud. Součástí této práce je prostu dování ResultCloud a na základě získaných znalostí rozšíření ResultCloud o analyzátor a oznamovatele. Nástroj je implementován pomocí AngularJS a PHP.
Software tests results have mostly the same values, therefore they do not contain any important or interesting information. Developers must spend a lot of time for looking for something interesting in tests results, thus developer require tool for analysis results and in case finding interesting information notify user about it. This tool can save a lot of time. Assignment of this bachelor work is design and implement mechanism for analyzing and notifing user about interesting changes in test results. Part of the work is to learn ResultCloud and based on acquired knowledge to extend ResultCloud.
Description
Citation
IAKYMETS, B. Analýza a oznámení o nových ResultCloud výsledcích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Lukáš Burget, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: Jaká je přesně role entity Analyzer (obr. 3.1). Proč obsahuje i výsledek analýzy? Proč je rekurzivní? Jaký je význam jednotlivých výsledků testů v systému ResultCloud ? Například, co přesně znamená ERROR či UNTESTED ? Jak přesně komunikuje Váš systém s databází? Co se načítá a co ukládá a kdy? Popište na jakých testovacích sadách jste Váš systém testoval, jaký byl objem testovacích dat, jaká byla rychlost odezvy vašeho systému, kolik uživatelů jste uvažoval při testování notifikace atd.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO