Podnikatelský plán pro založení mikropodniku - řeznictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru, jehož předmětem je založení firmy Řeznictví Pitta, která se zabývá prodejem masných výrobků a lahůdek se zahraničním sortimentem a výběrem odrůdových vín. Obsahuje návrhy marketingového, finančního plánu a analýzu externího prostředí. Cílem je vyhodnotit reálnost a uskutečnitelnost samotného podnikání.
This bachelor's thesis deals with creating a business plan designed to start business of Pitta Butchery, which sells meat products and delicatessen with a range of foreign and choice of varietal wines. It contains proposals for marketing, financial planning and analysis of the external environment. The aim is to evaluate the feasibility and viability of the business itself.
Description
Citation
PITTOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení mikropodniku - řeznictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Klíma (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) JUDr. Ilona Rašovská (člen)
Date of acceptance
2010-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO