Vyhledávací studie silnice II/373 v úseku mezi obcemi Benešov – Brodek u Konice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vyhledávací studie silnice II/373 v úseku mezi obcemi Benešov – Brodek u Konice. Obec Benešov se nachází v okrese Blansko, kraj Jihomoravský a obec Brodek u Konice v okrese Prostějov, kraj Olomoucký. Silnice je řešena ve třech variantách. Varianty jsou vzájemně porovnány, jedna z nich je v rámci studie detailně zpracována. Cílem práce je návrh propojení těchto obcí a tím snížit intenzitu dopravy a zvýšit bezpečnost v okolních obcích.
The subject of this bachelor thesis is location study road II/373 in the section path Benešov-Brodek u Konice. Benešov is situated in the district of Blansko, region Jihomoravský and village Brodek u Konice located in district of Prostějov, region Olomoucký. The road is designed in three variants and the options are compared to each other and one of them is designed in detail. The objective of study is design road, reduce traffic intensity and increase safety in ambient villages.
Description
Citation
VIDOURKOVÁ, K. Vyhledávací studie silnice II/373 v úseku mezi obcemi Benešov – Brodek u Konice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO