Marketingová studie bankovních služeb v České republice a Velké Británii

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá srovnáním bankovních služeb v České republice s bankovními službami ve Velké Británii. Zabývá se analýzou těchto služeb zejména z marketingového hlediska a výsledkem jsou doporučení na zkvalitnění služeb v České republice pro privátní klientelu. Cílem práce je najít a analyzovat rozdíly mezi českými a britskými bankovními službami pro privátní klientelu a navrhnout doporučení pro banky i jejich klienty, která by vedla ke zvýšení spokojenost zákazníků.
This bachelor´s thesis compares banking sector in the Czech Republic and banking sector in the United Kingdom of Great Britain. It deals with analysis of banking services, mostly from marketing point of view, and the aim is, to recommend improvements of banking services for private clients in the Czech Republic. The purpose of the thesis is, to analyse the differences between czech and british banking services for private clients and to create recommendations for banks and their clients to increase the satisfaction of the clients.
Description
Citation
JINDROVÁ, M. Marketingová studie bankovních služeb v České republice a Velké Británii [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Pavla Vejmolová (předseda) doc. Ing. Josef Dobřický, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) JUDr. Hana Vejvodová (člen) Ing. Lenka Prášková (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO