Kontrola a povolování domovních čistíren odpadních vod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem bakalářské práce je „Kontrola a povolování domovních čistíren odpadních vod.“ Svým zaměřením se práce zabývá vymezením legislativního rámce procesu povolování a kontroly čistíren odpadních vod používaných pro skupiny do 50 obyvatel. Kromě legislativního vymezení procesu kontroly a povolování výstavby vodního díla a vypouštění odpadních vod do vod podzemních i povrchových, je důraz kladen na popis současných technologických možností čištění odpadních vod a s tím související problematiku certifikace a kategorizace. V praktické části je dle platné legislativy zpracován vzorový projekt domovní čistírny odpadních vod.
The theme of the thesis is „Inspection and authorization of domestic wastewater treatment plant.“ It deals with the legislative framework for the permitting process and inspection of wastewater treatment plants used for groups up to 50 inhabitants. In addition to defining the legislative inspection process and authorization construction of waterworks and wastewater discharges into groundwater and surface water, this work emphasizes current technological possibilities wastewater treatment plant and related certification issues and categorizing description. The sample project of domestic wastewater treatment plant is processed according to applicable legislation in the practical part.
Description
Citation
SAKÁČOVÁ, M. Kontrola a povolování domovních čistíren odpadních vod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO