Realizace hrubé spodní stavby bytového domu v Jihlavě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je hrubá spodní stavba bytového domu. Jedná se o osmipodlažní stavbu. Tři podlaží jsou určena pro hromadné garáže a pět podlaží pro bytové jednotky. Objekt se nachází ve vnitrobloku bývalého areálu TESLA v Jihlavě. Bakalářská práce se zabývá především etapami, pro které jsou v ní zpracovány technologické předpisy: zemní práce a zakládání objektu. Bakalářská práce dále řeší zařízení staveniště, časový plán, položkový rozpočet, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán a bezpečnost a ochranu zdraví při práci.
The object of the bachelor thesis is a coarse substructure of the apartment building. This building is eight-storey building. Three floors are garages and five floors are flats. The building is in the courtyard of a former factory TESLA at Jihlava. The bachelor thesis mainly deals with the stages in which there are processed technical regulations: earthwork and foundation of the building. The bachelor thesis also addresses building equipment, scheduling, itemized budget, proposal of mechanical assembly, inspection and test plan and safety and health protection during the work.
Description
Citation
MIRONIUKOVÁ, I. Realizace hrubé spodní stavby bytového domu v Jihlavě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO