Snížení energetické náročnosti veřejného objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce je zaměřena na snížení energetické náročnosti u veřejné budovy. Nejprve jsou vysvětleny základní pojmy týkající se veřejných zakázek obecně, a následně se práce zaměřuje na specifický okruh veřejných zakázek, a to na zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Další část práce je věnována základním pojmům v oblasti energetické náročnosti budov. Cílem této práce je zhodnocení postupu zadávání konkrétní veřejné zakázky malého rozsahu, vyhodnocení budovy z hlediska energetické náročnosti před realizací a následné vyhodnocení včetně monitoringu budovy po realizaci.
The thesis focuses on increasing energy efficiency of a public building. Firstly, the basic terms regarding public procurements are explained in general. A specific area of public procurements, especially contracting public procurements of small scale are studied next. The following part of the thesis is dedicated to the basic terms in the area of energy efficiency of buildings. The goal of the thesis is to evaluate all the procurement procedures related to a concrete public procurement of small scale, to evaluate the energy efficiency of the building before the realization and to reevaluate the energy efficiency including monitoring of the building after the realization.
Description
Citation
MICHEK, J. Snížení energetické náročnosti veřejného objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO