Varianty financování pořízení dlouhodobého majetku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na varianty financování pořízení dlouhodobého majetku. V teoretické části vysvětlí základní pojmy jako je dlouhodobý majetek, způsoby financování majetku a finanční analýza. V praktické části se zaměří na konkrétní dlouhodobý majetek a porovná leasingové financování s bankovními službami a dalšími variantami pořízení. Závěrem zhodnotí a doporučí nejlepší možnou variantu pro pořízení dlouhodobého majetku.
This thesis focuses on options for financing the acquisition of fixed assets. The theoretical part explains basic concepts such as fixed assets, financing assets and financial analysis. In the practical part will focus specific fixed assets and compares lease financing and banking services and other variants of purchase. Finally, evaluate and recommend the best possible option for the acquisition of fixed assets.
Description
Citation
KROUTILOVÁ, V. Varianty financování pořízení dlouhodobého majetku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-09-13
Defence
otázky vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Koleňáková: Jak se projeví odpočet DPH v rozvaze a také při nákupů vozů? Proč jste počítala s cenami s DPH? zodpovězeno doc. Meluzín: Kolik platí firma měsíčně operativní leasing? Uvažovala jste, že by firma vyjednala na tyto auta operativní leasing? zodpovězeno Ing. Luňáček: Komu firma dluží? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO