Návratnost investic spojených s výstavbou bytového domu v Brně.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na návratnost investic spojených s výstavbou bytového domu v Brně. Nejprve autor zjistí veškeré náklady spojené s výstavbou bytového domu. Následně bude bytový dům oceněn, a to jak jako celek, tak po jednotlivých bytech. Dále bude na základě obvyklých cen nájmů vypočtena výnosová hodnota domu. Poté se porovnávacím způsobem stanoví obvyklé ceny bytů v dané lokalitě a zjistí se, kolik by činil výnos, kdyby se dům rozprodal po bytech. Na závěr se výsledné hodnoty mezi sebou porovnají a určí se nejlepší varianta, jak naložit s novostavbou bytového domu v Brně.
This diploma thesis is focused on return on investment associated with the construction of a residential building in Brno. First, the author finds all costs associated with the construction of a residential building. Subsequently, the residential building will be evaluated according, as a complex and as an individual flats. It will also be based on the prevailing prices of rents calculated yield value of the house. Then the comparative method provides the prevailing price of apartments in the area and find out how much revenue would amount to, if the house is sold off for flats. Finally the resulting values are compared among themselves and determine the best option to deal with new residential building in Brno.
Description
Citation
HOVORKOVÁ, K. Návratnost investic spojených s výstavbou bytového domu v Brně. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-11-04
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Návratnost investic spojených s výstavbou bytového domu v Brně. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO