Metodika oceňování elektromobilů a vozidel s hybridním pohonem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce Metodika oceňování elektromobilů a vozidel s hybridním pohonem se zaměřuje na tyto druhy vozidel a jejich specifika z pohledu oceňování. Věnuje se současnému stavu technologické vyspělosti v tomto oboru, konstrukčním odlišnostem od konvenčních vozidel a současným metodám oceňování vozidel. Cílem je navrhnout metodiku pro oceňování tohoto druhu vozidel a její následná aplikace na konkrétních příkladech.
Thesis Methodology of electromobile and hybrid vehicle valuation focuses on these types of vehicles and their specifics in terms of valuation. It attends to the current state of technological advancement in this field, the structural differences from conventional vehicles and the current valuation methods. The aim is to propose a methodology for the valuation of this types of vehicles and its subsequent application to concrete examples.
Description
Citation
KOSEK, R. Metodika oceňování elektromobilů a vozidel s hybridním pohonem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Expertní inženýrství v dopravě
Comittee
doc. Ing. Aleš Vémola, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Libertín, CSc. (místopředseda) Ing. Albert Bradáč, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bc. Marek Semela, Ph.D. (člen) Ing. Michal Vintr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-11-04
Defence
Diplomant seznámil státní zkušebí komisi obhajobou své diplomové práce na téma Metodika oceňování elektromobilů a vozidel s hybridním pohonem. Oponent položil jednu otázku. Diplomant na otázku oponenta Komise položila otázky k obhajobě. - Je životnost akumulátoru stejná, jako ostatní součásti vozidla? (doc. Vémola) - Kterou značku byste zvolil pro elektromodely a proč? (dr. Bradáč) - Jak lze zohlednit dotace na elektromobily při jejich oceňování? A jak byste ocenil vozidlo bez akumulátoru? (dr. Semela) Diplomant na otázky odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO