Návrh na zvýšení efektivity přijímacího řízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na nábor a výběr zaměstnanců. Správně zvolený pracovník dokáže zvýšit efektivnost firmy a tím pádem je jedním z klíčových prvků organizace. Proto je potřeba nepodcenit výběrové řízení, „dokonalého pracovníka“ si najít a následně vytvářet podmínky pro oboustrannou spokojenost. Diplomová práce obsahuje jak teoretickou, tak i praktickou část, která bude zpracována na základě podkladů získaných ze Střediska volného času Lužánky. Cílem je navrhnout nový způsob příjímání zaměstnanců, který by vedl ke zvýšení efektivity a dodal by celému výběrovému řízení určitý řád.
Diploma thesis is oriented for intake and selection of employees. Right selected worker can increase effectiveness of company and in that way he is one of the pivot elements of the organization. That’s why is necessary do not downgrade selection procedure and find perfect worker and then try to create conditions for two-sided satisfaction. Diploma thesis contains theoretic and practical part, which will be processed on base obtained from Center for leisure time Lužánky. The point is to design a new way of in taking employees which would lead to elevation of effectiveness and would get specific order to the whole selection procedure.
Description
Citation
HORNUNGOVÁ, J. Návrh na zvýšení efektivity přijímacího řízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jindřich Dušek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2009-06-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO