Návrh metodiky pro výběr a hodnocení pracovní pozice "Agent telemarketingu"

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Zaměstnanci jsou nejdůležitějším aktivem pro telemarketingové společnosti, které nabízí své služby klientům vyhledávajícím externí spolupráci v telemarketingu. V součastnosti se rozpor mezi stálou fluktuací zaměstnanců a potřebou kvalitních operátorů stává významným problémem pro management telemarketingových podniků. V následující diplomové práci jsou zpracovány stávající procesy a navrženy postupy výběru a hodnocení nových i stálých operátorů. Dále diplomová práce klade důraz na výběr vhodných metod pro nábor, zkvalitnění a udržení lidských zdrojů v prostředí aktivního telemarketingu.
employees are the most important asset for telemarketing companies which offers their services to clients which need to outsource telemarketing. The contrast that evolves between the stable fluctuation of workes and the need of high quality agents is a significant problem that have to be solved by the management of telemarketing companies. This thesis will introduce current processes and will analyse technics for the assesement of new employees. Furtherly this thesis will present new technics for recruiting new agents, quality control and keep human resources in a longterm relationship in the field of telemarketing.
Description
Citation
KUIMCIDIS, N. Návrh metodiky pro výběr a hodnocení pracovní pozice "Agent telemarketingu" [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jan Hejátko, CSc. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO